miércoles, 17 de febrero de 2016

Els braços oberts a Arc de Triomf

Hug [me] organitza esdeveniments d'abraçades prolongades a Barcelona

Són les tres passades de la tarda a Barcelona i algunes persones comencen a mirar el passeig que desemboca a l'Arc de Triomf de Barcelona com si quelcom important anés a tindre lloc en breus instants. Uns vianants, que fins aquell moment havien estat observant el passeig passivament, es posen al mig d'aquest barrejant-se amb la multitud que s'hi passeja. 

Prop d'ells un patinador fa ziga-zagues aprofitant uns gots que ha col·locat al terra. Un home comença a fer un espectacle utilitzant un cercle de plàstic enorme, jugant amb ell i fent giravoltes. Les persones que s'han situat al centre del passeig es posen uns mocadors de color carbassa amb el distintiu que els diferencia de la resta: Hug2me.

Poc a poc, un grupet de gent comença a parlar amb les persones que porten el mocador i el grup va creixent fins que, finalment, l'esdeveniment esclata en una manifestació d'amor. Més d'una cinquantena de persones s'abracen a Arc de Triomf i, essent tots ells desconeguts els uns pels altres,  han decidit obrir la seva ànima a la resta durant 30 minuts. 

Alguns es senten incòmodes, altres de seguida s'entreguen un una profunda abraçada i a gran majoria de persones tanquen els ulls per sentir amb tranquil·litat aquella curiosa experiència i, de tant en tant, obren els ulls per veure aquells que estan al seu voltant. Una nena petita abraça a una dona més gran mentre agafa amb la manera un ram de floretes grogues. Es turistes i alguns curiosos es comencen a agrupar al costat de les persones que s'abracen. Alguns s'uneixen, d'altres fan fotografies i la resta simplement comenta que és un fet curiós, romàntic, inspirador i, dit això, marxen amb un somriure.

A l'hora de separar-se alguns riuen, altres xerren sobre l'experiència i, finalment, es fan una fotografia que més tard penjaran a les xarxes amb l'etiqueta #Hug2me.

L'organització Hug [me] va fer possible un esdeveniment d'abraçades prolongades a Arc de Triomf el passat 31 de gener. L'activitat consistia en una trobada de gent que s'abraçaria durant 30 minuts amb un desconegut i es faria una fotografia abans i després de l'activita. La majoria coincideix que l'experiència els ha semblat meravellosa i que ho volen tornar a viure. L'organització està emocionada amb el resultat i va explicant a la seva pàgina de Facebook quines seran les pròximes activitats.
Abraçades a Arc de Triomf// Hug [me]

No hay comentarios:

Publicar un comentario